top of page

Abonnement leermiddelen Herregistratie Wet BIG

Om u voor te bereiden op het theoretische gedeelte van het examenprogramma van de herregistratie Wet BIG is er op de website itsdigibib van Consortium Beroepsonderwijs digitaal leermateriaal beschikbaar. Hiervoor kunt u een abonnement afsluiten met een persoonlijk account.

 

U kunt dit als naslagwerk, voor oefening en voor verdieping gebruiken. Het is een prettige aanvulling op uw eigen studieboeken, bronnen en/of eventuele scholing. Als u scholing volgt, adviseren wij u om eerst te overleggen met de scholingsorganisatie voordat u dit abonnement afsluit.

 

Abonnementsduur: 6 maanden.

 

Dit abonnement bestaat uit:

Studiebronnen

  • De publieke studiewijzer, nu per thema aangevuld met verwijzingen naar gevalideerde studiebronnen.

 

Oefentoetsen

  • Oefentoets ‘Verpleegkundige (basis)kennis’ Deze oefentoets bevat bijna 5000 vragen die gericht zijn op de thema’s die u ook in het kennisexamen tegenkomt. U kunt de oefentoets eindeloos uitvoeren. Na 30 vragen kunt u weer een nieuwe oefentoets starten.

  • Oefentoetsen anatomie en fysiologie U kunt naar eigen leerbehoefte kiezen uit 33 oefentoetsen gericht op de anatomie en fysiologie.

  • Oefentoetsen pathologie U kunt naar eigen leerbehoefte kiezen uit 35 oefentoetsen gericht op de pathologie.

  • Oefentoets ‘Verpleegkundige (basis)kennis’ – verbreding Vindt u het leuk om uw kennis te verbreden? Laat u verrassen door meer dan 1500 vragen over verschillende onderwerpen uit het verpleegkundig vak.

 

Leermodulen

  • De 19 leermodulen worden gebruikt in het reguliere onderwijs voor verpleegkundigen. Ze zijn opgenomen in dit abonnement ter inspiratie, oefening, herhaling en/of verdieping.

bottom of page